Støydemping

ulbg

STRATOCELL WHISPER er et nytt BRANNHEMMENDE  produkt innenfor lyddemping. Med sin lette vekt og fleksibilitet, er det enkelt å montere. Leveres med tape på en side Benyttes primært til bekledning i motorrom og andre lydisoleringsoppgaver hvor det er spesielle ønsker til overholdelse av brannkrav. Brukes støyende omgivelser i båt, bil, anleggsmaskiner, kompressorer, vifterom etc. for å gi Støydemping/Støyisolasjon/lydabsorbering.

REFERANSE: PROMEK BOATS som lager arbeidsbåter i aluminium (www.promek.no),har valgt Whisper som støydemping i sine båter grunnet dets egenskaper.

AUTOTEKNIKK BILVERKSTED Kristiansand, har brukt Whisper i sine lokaler, med godt resultat.

Vi har også levert til div. forsamlingslokaler, industri/verkstedbygg og båteiere over hele landet.

60% lettere enn Lydfelleskum.  (32kg/m3 vs 100kg/m3)  

Vann resistent,Tåler oljesøl.  

Lett å holde rent.  Ingen fibre (Fibre free)  

Mest alsidige lydabsorbent på markedet.  Kan brukes i alt fra motorom til konsertlokale.  

Low Cost installation  Selvbærende / struktur uavhengig  Fleksibel  Kan kuttes/deles m/kniv, baufil, tapetkniv etc.

 

 

Brannhemmende Lydfelleskum 100 kg/m3 Benyttes primært til bekledning i motorrom og andre lydisoleringsoppgaver hvor det er spesielle ønsker til overholdelse av brannkrav. Brukes i motorrom eller andre støyende omgivelser i båt, bil, anleggsmaskiner, kompressorer, vifterom etc. for å gi Støydemping/Støyisolasjon.

Kan leveres med og uten Folie/Tape Leveres i 10-50 m/m tykkelse. Våre plater er 200x100 cm, noe som gir en bedre utnyttelse av materialet i motsetning til f.eks 50x40,50x100 plater. Vi kan også levere plater på 200x150 cm uten Folie/tape. Disse kan fåes i ønsket tykkelse. Vi kutter også til plater etter mål eller mal.

OBS! VÅRE PRISER ER PR.M2

Materialet er Det Norske Veritas godkjent efter følgende ISO norm: ISO9094-1 og ISO9094-2 "Small Craft - Fire protection" Materialet imøtekommer også ASTM D 2863 test, og U.S. standard FMVSS 302.

AntiNoise støydempingsplater for vegg og tak. Demper generende etterklangslyd på ditt kontor, kantine, møtelokale etc.. Kan også brukes i barnehager og annet offentlig miljø. Generende Støy i slike lokaler skyldes ofte etterklang som ofte opptrer i lokaler med harde materialer i gulv, vegg og tak. Som en tommelfingerregel heter det at lyddempingsmaterialer bør utgjøre ca. 25-35% av gulvareal. Hvis en bruker mindre enn dette, vil en uansett få effekt på støyen. Platene består av mineralull som er laminert med lys perforert tekstil. De kommer i en hvitlakkert aluminiumsramme. Brannklassifisert etter: EN 13401-1 Kl.A2-s1 DS 1065-1 Kl.A Enkel montering hvorpå det følger med alt du trenger. Platene består av mineralull, som er uorganisk materiale som IKKE angripes av skadedyr, bakterier, sopp etc. Enkelt å rengjøre med kost, klut eller støvsuger m/børste. Lette å demontere for grundigere rengjøring. Platene leveres i 90x60x4cm (4 pr pakke)og 180x90x4cm (2 pr. pakke)med fester og skruer samt monteringsanvisning.

Lydbaffel for tak leveres i 120x60x4cm, med fester og skruer samt monteringsanvisning. De kan leveres i Hvit, Sort, Grå og Lys Grå.

VI KAN OGSÅ LEVERE STØYDEMPINGSPLATER MED ØNSKET MOTIV!

BE OM BROSJYRE OG PRIS!

 
ftimg
Org. 976 024 265 - post@reidarsvendsen.no tlf 38 18 31 60 Mjåvannsveien 1, 4628 Kristiansand Reidar Svendsen AS ©